Velkommen til MALA universet - en verden af farver

Bloggen for dig der elsker farverne og den frække, skæve stil som MALA er kendt for og som gerne vil følge med i hvad der sker i MALAs univers.

onsdag den 31. august 2011

Find den rigtige størrelse

På http://www.malashop.dk/stoerrelsesguide.html finder du MALAs størrelsesguide, som du kan bruge, hvis du er i tvivl om størrelsen. Det er en stor fordel at se tøjet inden man købe det, for så kan man danne sig et indtryk af størrelserne og pasformen på de forskellige modeller.


Generelt er MALAs størrelser normale. Men er du i tvivl er det altid en god ide at medbringe en trøje og et par bukser, når du skal ud og se kollektionen, for så kan du altid måle ift. det tøj, du ved, dit barn kan passe. Endnu bedre - tag barnet med.
Skulle du får købt en forkert størrelse så bytter MALA altid gerne med et smil :). Det eneste du skal gøre er at sende varen retur til MALA på adressen:
MALA/Brands4Kids, Lollandsvej 2, 7400 Herning.

Husk at udfylde retursedlen som sendes med varerne. Skulle du have mistet retursedlen kan du altid printe en ny fra http://www.malashop.dk/kundeservice.html. Husk at notere hvilken str. du vil have byttet til og så sender MALA den rigtige retur til dig - og vi betaler naturligvis returfragten :-).


Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du gerne vil komme forbi og se kollektionen inden du bestiller. Ring på 2527 0078 eller send en mail på hannem@mala.dk så finder vi et tidspunkt der passer for dig. Og du er selvfølgelig velkommen til at tage børnene med så de kan prøve - eller veninde :-).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar