Velkommen til MALA universet - en verden af farver

Bloggen for dig der elsker farverne og den frække, skæve stil som MALA er kendt for og som gerne vil følge med i hvad der sker i MALAs univers.

lørdag den 27. august 2011

MALAs regntøj

MALA regntøj har tapede sømme og generelt er vandtæthenden 5000 mm og åndbarheden 300 mm. Dette skrives som WP 5000 / MPV 3000.
Åndbarheden måles i mpv = moisture vapour permeability. MVP angiver, hvor meget fugt der kan transporteres ud pr. kvm. pr. døgn. 5000 MPV betyder altså, at der kan transporteres 5 L vanddamp ud pr. kvadratmeter pr. døgn. Jo højere tal jo mere komfortablet vil det føles at gå i tøjet.
Vandtætheden måles i "millimeter vandsøjletryk" (WP = water pressure). D.v.s. at hvis man spænder et stykke af stoffet ud og placerer et meget langt rør fyldt med vand ovenpå, så vil et stof med en vandtæthed på 5.000 mm kunne holde vandet ude fra et rør der er 5 m (=5.000 mm) højt. En vandtæthed på 2.000 mm anses for at være vandtæt i forhold til regntøj og snevejr - altså vand der kommer fra oven.
MALA regntøj er vind og vandtæt, og alle sømme er tapet. Det sikrer den bedst tænkelig vandtæthed. Regntøjet er samtidigt åndbart. Når regntøjet er åndbart, undgår du, at der dannes kondens inde i tøjet, så dit barn bliver vådt inde fra.
Regnet i AW11 kollektionen findes i to design. Dagmar regnsættet i lilla med lyselilla og orange peacetegn på jakken til pigerne (http://www.malashop.dk/junior-overtoej/pige/jakker-regntoej.html). Bukserne er ensfarvet og selerne kan afmonteres. Der medfølger praktisk taske til at opbevare regntøjet i når det fragtes til og fra institution/skole. Til drengene findes Carl regnsættet i blåt (http://www.malashop.dk/shop/carl-rainset-387.html). Jakken har lommer og foran lyslåsen er der knaplukning.
Til kvinderne fås lang MamaDagmar regnfrakken både i blå (http://www.malashop.dk/shop/mamadagmar-113.html) og lilla (http://www.malashop.dk/shop/mamadagmar-148.html). Frakken har lommer og bælte og foran lyslåsen er der knaplukning.
Regnsættet koster 499 kr. og med 25% gennem mig kan den fås til 375 kr.
Regnfrakken er på tilbud - sat ned fra 799 kr. til 599 kr. Den kan derfor også fås til kun 375 kr. gennem mig.
Er du interesseret i at vide hvordan du får de 25% rabat er du velkommen til at kontakte mig på hannem@mala.dk eller på mobil 2527 0078.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar