Velkommen til MALA universet - en verden af farver

Bloggen for dig der elsker farverne og den frække, skæve stil som MALA er kendt for og som gerne vil følge med i hvad der sker i MALAs univers.

lørdag den 10. september 2011

Deminmodeller til piger og drenge

MALA har lækre denim modeller til både piger, drenge og kvinderne.
Til pigerne og drengene er der cowboybukserne i unisex modellen Clyde som er en slimmodel i strech denim. Til drengene er der også den baggy model ClintEast pants. Begge modeller koster 329 kr - som du så kan få til 247 kr. gennem mig.
Til pigerne er der også den lækre denim bukserdragt DramaQ som også findes i voksenstr. Str. 0-12 år koster 399 kr. (299 kr. når rabatten på 25% er fratrukket) og i str. XS-XL koster den 374 kr. når rabatten er fratrukket (499 kr. i shoppen).
Til pigerne er der også den søde denim kjole med smogsyninger som gør at den sidder rigtig pænt på både spinkel og almindeligt byggede piger. Koster 299 kr. i shoppen - altså 224 kr. hos mig.
Hvis du gerne vil se denim tøjet og resten af den lækre AW11 kollektion fra MALA inden du bestiller er du altid velkommen til at ringe og aftale tid.
Jeg holder åbent hus søndag 18/9 kl. 16-18 samt onsdag 21/9 kl. 19.30-21. Alle er velkommen og tilmelding er ikke nødvendigt. Der giver naturligvis 25% på alle ordre afgivet på åbent hus arrangement. Du er også velkommen til at kigge forbi hvis du bare vil kigge. Og har du lyst til at høre mere om muligheden for at holde et homeparty så kig endelig forbi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar