Velkommen til MALA universet - en verden af farver

Bloggen for dig der elsker farverne og den frække, skæve stil som MALA er kendt for og som gerne vil følge med i hvad der sker i MALAs univers.

onsdag den 7. september 2011

Lækker undertøj til piger og drenge i høj kvalitet

Hos MALA fås undertøj til både drenge og piger - store som små. MALAs undertøj er i en kvalitet der holder - også vask efter vask. Med god pasform som gør at det sidder bagehageligt tæt til kroppen så undertøjet ikke hænge uden for.
MALAs undertøj er Øko-Tex godkendt. I AW11 kollektionen er i Øko-Tex serien 3 specialdesignet MALA prints til drengene og 3 til pigerne. Ens for dem alle at de er designet af MALA og derfor helt unikke - du finder dem ikke andre steder.
Til drengene er det flyvemaskine, snefnug og lyseblå/brun stribet (www.malashop.dk/junior/dreng/undertoej-leggings.html). Og til pigerne er der den grå med lilla og orange pompoms, den lyserøde med det orange dolly print samt det trefarvet stribet stof (www.malashop.dk/junior/pige/undertoej-leggings.html).
Toppene kan også bruges til at lave det skæve og farverige design som MALA er kendt for. Hvem siger at en undertøj nødvendigvis skal sidde inderst :) ?
 
Undertrøjerne koster 119 og hipster/tights koster 89 kr. Køber du via mig får du de sædvanlige 25% rabat så du kan få det til 89 kr for undertrøjen og 67 kr. for hipsters/tights.
Ønsker du at købe er du velkommen til at kontakte mig på hannem@mala.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar